Εκδήλωση προς τιμήν του ιδρυτικού μέλους Γιάννη Κακουλίδη

Εκδήλωση προς τιμήν του ιδρυτικού μέλους Γιάννη Κακουλίδη [29/10/14]

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 ετών από την σύστασή της τιμά το ιδρυτικό της μέλος ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ οργανώνοντας εκδήλωση προς τιμή του την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19.00, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό τομέα της ΔΗΜ.ΑΡ και με την ευγενή προσφορά του Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα..

Η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ στο πλαίσιο του εορτασμού των 25 ετών από την σύστασή της τιμά το ιδρυτικό της μέλος ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗ οργανώνοντας εκδήλωση προς τιμή του, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό τομέα της ΔΗΜ.ΑΡ και με την ευγενή προσφορά του Aegean College.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς και ο αναπληρωτής Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας Παν. Ιωαννίνων, μέλος Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ Γιάννης Παπαθεοδώρου.

Στο έργο του Γιάννη Κακουλίδη θα αναφερθούν οι Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης, και ο Νότης Μαυρουδής, συνθέτης. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 19.00 στο κτήριο των εγκαταστάσεων του Aegean College, Πανεπιστημίου 17, Αθήνα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα παρατεθεί πρόδειπνο.