ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ 10ο ICCEDA 2019 – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ 10 ΜΑΪΟΥ 2019

Ανακοίνωση στην Αγγλική Γλώσσα

Το Διεθνές Ανεξάρτητο, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Τεχνών Ελλάδας, διοργανώνει το Συνέδριο με τίτλο «10o Διεθνές Συνέδριο για την Πολιτιστική και Δημιουργική Οικονομία και Ανάπτυξη» και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αιτήσεις-προτάσεις για παρουσίαση της εισήγησής τους στο συνέδριο.

Το 10th ICCEDA 2019 (εν συντομία στον Αγγλικό του τίτλο) θα έχει διάρκεια δυο (2) ημέρες. Οι διοργανωτές προσφέρουν επιπλέον άλλες δυο (2) ημέρες γεμάτες με εκδηλώσεις. Το 2019 είναι αφιερωμένο στην «Πολιτιστική Διπλωματία: Πολιτιστικές Ανταλλαγές, Κληρονομιά, και Οικονομία», που είναι και ο συμπληρωματικός τίτλος της εκδήλωσης. Η τιμώμενη χώρα για το  2019, θα ανακοινωθεί στις 15 Ιουνίου 2019.

Το συνέδριο είναι θεσμός, καθώς τα τελευταία έντεκα χρόνια, παρουσιάζονται ανελλιπώς το έργο των διοργανωτών, των εκλεκτών και έγκριτων καλεσμένων (ατόμων και φορέων), πρεσβειών, προσώπων της πολιτικής ζωής της χώρας, της πολιτιστικής οικονομίας και πολιτισμικής διαχείρισης, σε διεθνές ακροατήριο.

Χώρος διεξαγωγής

Μουσείο της Ακρόπολης, Αμφιθέατρο

Ημερομηνίες διεξαγωγής

4-5 Οκτωβρίου 2019

Ατζέντα

1η ημέρα, 3 Οκτωβρίου: Εγγραφές, Συναντήσεις, Επίσημο Δείπνο

2η ημέρα, 4 Οκτωβρίου: ‘Εναρξη Συνεδρίου, Ομ. εργασίας, Δείπνο/Πολιτιστικές εκδηλώσεις

3η ημέρα, 5 Οκτωβρίου: Συνέδριο, Ομάδες εργασίας, Εκδήλωση

4η ημέρα, 6 Οκτωβρίου: Συναντήσεις, Ξεναγήσεις

Εταιρεία παραγωγής: Artality Ltd.

Συμμετέχοντες Ομιλητές

 Όλοι οι εισηγητές, εφόσον παρουσιάσουν το αρχικό τους ενδιαφέρον, θα παραλάβουν απαντητική επιστολή από την οργανωτική επιτροπή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να αποστείλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα (σε μια παράγραφο έως 200 λέξεων), μια φωτογραφία υψηλής ανάλυσης και μια περίληψη της εισήγησής τους (έως 200 λέξεις). Η διάρκεια της παρουσίασής τους θα είναι 10-15 λεπτά. Θα παρακαλούσαμε, οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν έγκαιρα την αίτηση ενδιαφέροντος, καθώς υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των ομιλητών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Περακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτησή σας εδώ:

ή

Μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση:

admin@artscouncilgreece.org

Χορηγοί

Εάν είσαστε χορηγός ή υποστηρικτής ή επιθυμείτε να στηρίξετε, προωθήσετε το έργο σας και να προβληθείτε μέσα από το ICCEDA, μπορείτε να αποστείλετε στην Οργανωτική Επιτροπή το αίτημά σας. Εμείς θα εξετάσουμε το αίτημά σας και θα σας προτείνουμε τον βέλτιστο σχεδιασμό προβολής, προώθησης και τις δυνατότητες που δημιουργούνται. Μπορείτε να αποστείλετε το αίτημά σας στη διέυθυνση:

admin@artscouncilgreece.org

Η Οργανωτική Επιτροπή

10ο ICCEDA 2019

Σημαντική Σημείωση: Κάθε πληροφορία που εμπεριέχει το όνομά σας, αριθμό τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση δεν θα διανεμηθεί ή δεν θα πωληθεί σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Δεν θα λάβετε στο email σας προωθητικό υλικό ή άλλο υλικό από τους διοργανωτές του ICCEDA με εξαίρεση το κείμενο της πρόσκλησης ή/και το Δελτίο Τύπου. Εάν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε καμία ειδοποίηση, θα πρέπει να μας ενημερώσετε.