Ένας Νέος Διάλογος, Μια Νέα Συνεργασία

Είναι σημαντικό οι συνεργασίες ανάμεσα σε δυο ανθρώπους ή σε φορείς, να γεννούν δραστηριότητες οι οποίες με τη σειρά τους να ενθαρρύνουν το ενδιαφέρον των συνεργαζόμενων φορέων, αποκαλύπτοντας και τις νέες πτυχές μιας δυναμικής συνύπαρξης. Αυτό είναι και το νόημα των συνεργασιών.

Τότε οι δραστηριότητες αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ουσία.

Το Συμβούλιο Τεχνών Ελλάδας τιμώντας τη συνεργασία του με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας και στο πλαίσιο αυτής, αναπτύσσει νέες σχέσεις συμπόρευσης, προωθώντας την καλή σχέση φορέων και τη διάχυση της ιδέας της εμπιστοσύνης προς τρίτους φορείς, καθώς επίσης και την ανταποδοτικότητα.

Ολοκληρώθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Paul Brummell, Head, Soft Power & Strategic Engagement Department, Foreign and Commonwealth Office, United Kingdom, και στον Ιδρυτή και Πρόεδρο του International Independent (Consortium of Cultural Organisations on Research, Policy and Economy) και Πρόεδρο του Συμβουλίου Τεχνών Ελλάδας, Παναγιώτη Νόιφελτ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, διατυπώθηκαν θέσεις και προτάσεις που άπτονται και των ενδιαφερόντων του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας. Στη συζήτηση, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Τεχνών, αναφέρθηκε στους διεθνείς προσανατολισμούς του φορέα που εκπροσωπεί, αλλά εστίασε το διάλογο στο ΕΙΠΔ και στο διαρκές και λαμπρό έργο του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το ενδιαφέρον του Paul Brummel (φωτογραφία), παρέμεινε ένθερμο, μέχρι το τέλος της συνάντησης, τροφοδοτώντας το διάλογο με θέσεις του Soft Power & Strategic Engagement Department.

Το Συμβούλιο Τεχνών από τη μεριά του εύχεται καλή συνέχεια σε αυτόν το νέο διάλογο που θα δημιουργήσει το ΕΙΠΔ με το Soft Power & Strategic Engagement Department.

Αποτελεί μια ενδιαφέρουσα και ουσιαστική νίκη του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, η έναρξη συνομιλιών ανάμεσα σε αυτό και στο Soft Power & Strategic Engagement Department, Foreign and Commonwealth Office.

Είναι πάγια θέση του Συμβουλίου Τεχνών Ελλάδας, να δημιουργεί αυτές τις προϋποθέσεις που θα διευκολύνουν τη διέλευση ιδεών και δράσεων και θα συμβάλλουν σε έναν καλύτερο πολιτισμό και σε ανθρωπότητα που επιλέγει να ζει ειρηνικά και δημιουργικά. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Μοιραστείτε το...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email